Veldwachters Almelo openbaren hilarische uitspraken

De Almelose veldwachters hebben de laatste tijd de meest opmerkelijke en vooral meest grappige uitspraken op papier gezet. Woorden uit de mond van de Almeloër. Niet altijd even intelligent, maar toch om te gieren. Omdat de Facebook-post met een deel van de verzameling een dik succes is met ruim duizend likes, volgt volgende week deel twee.

De eerste vijftien creatieve formuleringen zijn door de veldwachters op Facebook gegooid. Sommige zinnen zijn een poging tot algemeen beschaafd Nederlands en andere weer heerlijk Almelo’s. Wij hebben ze alle vijftien op een rijtje voor u gezet.

– Ik cremeer van de pijn (crepeer)

– Mien shag ligt nog in de fundering! (fouillering)

– Ik ben d’r helemaal over het stuur van (overstuur)

– Wat denkt ze? Dat ze mie onder quarantaine kunt zett’n? (curatele)

– Ik heb de auto gelukkig all right verzekerd (all risk)

– Dat mens zat mij de hele tijd historisch aan te kijken (hysterisch)

– Ik laat me door jou niet insemineren! (intimideren)

– Hij wil mij met al zijn problemen opschotelen (opzadelen)

– Hij heeft net een nieuwe trapeze in de knie (prothese)

– Ik doe aangifte van poging moordslag! (combinatie van poging moord cq doodslag vermoedelijk)

– Ik heb nog nooit eerder een dialect gepleegd (delict)

– Ze hebben al het Tsjaikovski kristal meegenomen (Swarovski kristal)

– Weet u misschien waar de Thomas Hansworstlaan is? (Thomas Ainsworthlaan)

– Ik regel het zelf wa ik heb mien eig’n collecties (connecties)

– Die vent stond mij steeds te obstiperen (observeren)

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Veldwachters Almelo openbaren hilarische uitspraken”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares