Porseleinbezoeker slaat in het rond

Een 24-jarige man is afgelopen zaterdagnacht in de boeien geslagen op het Amaliaplein. De man had meerdere dames geslagen nadat de deur van het door hem bezette toilet werd opengezwaaid. Er was sprake van een andere sanitaire veldslag dan u normaliter gewend bent.

De slagrage twintiger zat in  het gezelschap van een vrouwspersoon op de porseleinen troon. Een ander meisje trok de deur open waar de kleine kamer-bezoeker niet van gecharmeerd was. De agressieveling begon als een dolle om zich heen te slaan en verwondde daardoor meerdere jongedames.

De kroegbaas schakelde de dienstdoende veldwachters in die het heerschap inrekenden. Drie meiden deden aangifte tegen het opgewonden standje. Of er tijdens het openen van de deur ook sprake was van een opgewonden standje is niet bekend.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Porseleinbezoeker slaat in het rond”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares