Nieuwe locatie voor markt

Na een hele hoop gedonder en gesteggel lijkt de markt in de Almelose binnenstad een nieuwe tijdelijke locatie te hebben. Vanaf september moeten de marktkoopmannen verkassen omdat het centrum een flinke verbouwing ondergaat. Daarom lijkt de markt zich voor gedurende twee jaar naar de Rosa Luxemburgstraat/Haven Noordzijde te verplaatsen.

Veel locaties zijn de revue reeds gepasseerd en steeds zijn deze opties door betrokken partijen van de hand gedaan. Zo was er bijvoorbeeld het idee om de kramen voor het Theatherhotel te settelen. De hotelmeneer was daar behoorlijk ontevreden over en gooide roet in het eten. Zijn gasten zitten niet op zaterdagochtend om zeven uur op een gillende groenteboer te wachten.

Het nieuwe stekkie van de marktlieden is nog niet in kannen en kruiken, maar dat lijkt niet ver weg. Het college van B&W moet nog officieel een besluit nemen. Het is nog niet bekend of de bierslurpende clochards bij kruidenierszaak AH de zaak zullen dwarsbomen en protest aantekenen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Nieuwe locatie voor markt”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares