Kranige dames doorzien babbeltruc

Wijkagent Henk Buis meldt op zijn Facebook dat er vorige week weer babbeltrucs zijn toegepast. Triest nieuws. Twee donker geklede vrouwspersonen met hoofddoek probeerden zich bij twee verschillende dames naar binnen te lullen. Het goede nieuws is dat de dames op leeftijd niet in de slechte smoes trapten.

De twee vrouwelijke babbelaars, tussen de 30 en 50 jaar geschat, konden niet heel goed babbelen. Althans, niet in de Neerlandsche taal. “Oh, mooie bloemen. Binnen kijken?”, waren de woorden die ze wel konden uitkramen. Bij de dame aan de Beeklustlaan kregen de twee geen kans om binnen te komen. De bewoonster trapte er simpelweg niet in.

Aan de J.B. Van Loghemstraat is het een ander verhaal. De bewoonster verweerde zich kranig en duwde de praatjesmakers zonder pardon de deur uit. Dik respect voor deze dappere dame die haar eigen keet beschermde.

Let dus op. De twee babbelaars mogen best ‘mooie bloemen’ kijken. Maar wel vanaf de stoep, niet met de snufferd tussen de sieraden.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Kranige dames doorzien babbeltruc”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares