Hond van de maand: Cooper

Alweer een tijdje logeert Cooper bij Dierenopvang ’t Noordbroek, een mooie teckel meneer van acht jaar oud.

Na het overlijden van Cooper zijn baasje, raakte hij zelf wat de weg kwijt. Hij werd onzeker en om meer zekerheid voor zichzelf te creëren, bedacht Cooper zijn eigen regels. Dit zorgde voor problemen tussen hem en zijn vrouwelijke baasje, die niet (makkelijk) op te lossen waren. Als gevolg daarvan werd er afstand gedaan.

De mensen van Dierenopvang ’t Noordbroek zijn nu hard op zoek naar een nieuw thuis voor Cooper, een nieuw begin!
Een plek waar er duidelijkheid kan worden gecreëerd voor Cooper, een plek waar hij tot rust kan komen, in eerste instantie niet teveel hoeft, en een plek waar hem tevens duidelijk is dat hij niet degene is die de lakens uitdeelt. Een plek waar hij kan vertrouwen op kennis, sturing en stabiliteit van zijn mensenmaatje(s).

Een beetje ruimte zal Cooper goed doen, denken zijn verzorgers. Verder kan hij goed met andere honden omgaan -al is hij soms een tikkeltje opdringerig- en is het ondanks zijn’rugzakje’, een actieve, vrolijke en innemende teckel. Bovenal een mooierd om te zien.

Wanneer u kennis van hondengedrag en denk-/leerprincipes heeft, (voor)liefde en tijd, geduld en energie voor de (her)opvoeding van een pittig, maar lief en leuk teckel manneke, dan horen ze bij ’t Noordbroek graag van u.
Dagelijks zijn ze te bereiken op telefoonnummer 0546 453901 (vanaf 11 uur) of per mail: info@dierenopvangnoordbroek.nl

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Hond van de maand: Cooper”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares