Gemeente Almelo gaat hennepteelt in

Wat!? Jawel, u leest het goed. De gemeente Almelo gaat de hennepteelt in. Niet zomaar op een brandgevaarlijk zoldertje of een afgelegen schuurtje. Ook niet met wat bedrading en wasknijpers aan een stroomkastje of lantaarnpaal om de boel van energie te voorzien. Nee, liefst vijf hectare grond om de hennep te kweken. Almelo wat doe je?

Uiteraard gaat het niet om de groenten die men aan de pretsigaretjes toevoegt, maar om hennep en vlas om tot textiel te vervaardigen. De vijf hectare ligt rondom de Leemslagenplas. De grond ligt er nu vrij nutteloos en ongebruikt bij. Allicht denken de hondenbezitters daar anders over.

Voor de Vlugge Japies onder ons: de teelt is er niet echt geschikt voor om in hogere sferen te geraken. Althans, dat beweert Almelo. De THC-waarde is volgens de ambtenaartjes veel te laag om flink high te worden. Zij zullen het dan wel weten.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Gemeente Almelo gaat hennepteelt in”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares