Daryl van Mieghem terug bij Heracles

Heracles heeft overeenstemming bereikt met Daryl van Mieghem over een tweejarig contract. Deze gaat in op 1 juli 2016. Van Mieghem speelde al in het Polman van 2011 tot 2013. De afgelopen twee seizoenen speelde hij in het shirt van Excelsior.

“Daryl is een behendige en snelle buitenspeler, zowel op links als op rechts”, aldus trainer John Stegeman. “De club is blij met zijn terugkeer. Daryl is een teamplayer die altijd een goede inzet heeft.” Daryl van Mieghem vult aan: “Ik zie er naar uit weer in het zwart-wit te spelen. Met veel spelers bij de club ben ik ook steeds contact blijven houden.”

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Daryl van Mieghem terug bij Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares