Woksoldaat onthoofd op woonboulevard

Op zaterdag 6 februari is de kop van de soldaat afgehakt in niet mokken lekker wokken-restaurant In Vuur en Vlam. Eén of andere onbenul achtte het noodzakelijk om het stenen beeld bij de ingang kats kapot te maken. Als klap op de vuurpijl is de kop ook nog eens vrolijk meegenomen.

Dit nieuws pleurde Wok in Vuur en Vlam afgelopen weekend in een status op Facebook:

woksoldaat

Wij hopen dat de dader(s) dachten dat het een chocolade pop was en nu het gesteente proberen uit te persen op hun eigen porselein. Lekker met een steen in de balg rondbanjeren lijkt ons een gepaste strafmaatregel voor de zeer onbehoorlijke escapade.

Dus weet u wie zich eerst de pens heeft volgevreten en als trofee het hoofd van de woksoldaat heeft meegenomen, meld u dan bij de wok. Wellicht kunt u dan een paar uurtjes gratis onbeperkt kanen in de Aziatische schranstoko.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Woksoldaat onthoofd op woonboulevard”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares