Wietboer is kneus van de maand

Als hennepboer te werk gaan vergt veel tactisch vernuft. Immers, niemand mag het weten. Maar wat doe je als iemand je gedroogde toppen uit je huis kaait? Een 41-jarige tuinder uit Almelo deed vrolijk aangifte bij het veldwachterskantoor.

De heren veldwachters stelden uiteraard -waarschijnlijk met stijgende verbazing-  een onderzoek in naar groene vingers-meneer. Geheel tegen de verwachting in – ahum, not – troffen de dienders een geoogste teelt aan. Waar de kneus van de maand zelf naar het bureau ging om gapperij te laten rapporteren, mocht ie uiteindelijk zelf  in de zwaailichtentaxi plaatsnemen.

Opmerkelijk nieuws. Het tactische vernuft is overduidelijk ver te zoeken. Of zit dit hele verhaal toch iets gecompliceerder in elkaar?

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Wietboer is kneus van de maand”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties