Talent gezocht! Wie doet er mee?

Mensen die komen en/of houden van de ’80s en/of ’90s, doen jullie mee aan de talentenavond op donderdag 25 februari bij Bier & Wijnlokaal Hookhoes? De winnaar mag spelen op de Twentse Lente eind mei dit jaar op een groot podium!!!

De organisatie zoekt 2 bands met typisch ’80s/’90s repertoire en maximaal 4 DJ’s. Elke deelnemer krijgt 20 minuten speeltijd. Er zijn 2 podia, om tussen de verschillende optredens geen op- en afbouwtijd te verliezen. Geluidsapparatuur en geluidstechnicus zijn aanwezig.

De jury bestaat uit Jeffrey Hinnen (voorzitter de Twentse Lente), DJ Andre & Andre (bekende ’80s/’90s DJ’s) en Peter Egbers (bedrijfsleider ’t Hookhoes).

Lijkt het je wat om mee te doen? Stuur dan snel (uiterlijk vrijdag 19 februari) een mailtje naar MarkedEvents: mark@markedevents.nl. De bevestiging van je optreden volgt zo snel mogelijk. Er kan gevraagd worden om een muzikaal cv of demomateriaal.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Talent gezocht! Wie doet er mee?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares