Steelboeven tijdens Heracles-AZ

Afgelopen zaterdag mochten de ballenvangers tijdens Heracles – AZ tezamen negen maal vissen. Enkele meters verderop was het tegelijkertijd ook tenminste vier keer prijs. Ruitentikkers sloegen hun slag bij de geparkeerde auto’s op de Woonboulevard.

Na het aan diggelen meppen van de ramen, eigende het tuigvolk zich veelal waardevolle spullen uit de wagens toe. Ook zijn er autopapieren en kentekenplaten door de jatmozen meegenomen.

Als u een heerlijk potje voetbal in de Almelose voetbaltempel gaat aanschouwen, let dan als de donder op het spul dat u in de auto laat liggen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Steelboeven tijdens Heracles-AZ”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties