Slechts 11 supporters mee naar PSV

Dit weekend staat er weer een dikke topper op het program. Heracles Almelo – nog steeds de nummer drie van de tabel – gaat op bezoek bij koploper PSV. Maar de zwart-witte brigade zal geen massale steun krijgen van een rijkelijk gevuld uitvak. Er gaan namelijk slechts elf trouwe Heraclieden mee.

Zijn de fans in Almelo dan zo verwend? Qua punten is de Almelose BVO inderdaad behoorlijk verwend, maar dat er slechts elf aanhangers naar Eindhoven gaan is een statement. Voor een toegangsbewijs moet u 27 eurootjes aftikken op de toonbank, daar komt de busreis nog eens bij op. Volgens de zwart-witte supportersschare een belachelijk bedrag. Voetbal moet van het volk blijven, en dus betaalbaar.

In 053 kunnen ze er blijkbaar wel om lachen. Een rooie supporterssite spreekt schande over de zwart-witte actie. Men schrijft:”Supporters Heracles zetten club te kijk.”  Echter heeft ene ‘Willy’ een treffende reactie onder het bericht: “Zelfs de Heracles-supporters letten op hun portemonnee. Dacht dat jullie hier wel iets van kunnen  leren, als club in het geheel.”

Het met slechts elf fans afreizen naar Braboland is niet de enige actie die de Almelose aanhang uitvoert. Tijdens het laatste thuisduel tegen AZ deden de fanaten een spreuk uit de doeken: “Voetbalsupporters criminelen? Philips loopt ons te bestelen!” Zie de foto hieronder.

ticketspsc

Foto via Facebook ‘Tifosi BiancoNero’

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Slechts 11 supporters mee naar PSV”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares