Pleurop: Is Almelo lomp in de liefde?

Bloemenzaak Fleurop Pleurop is erg sneu en wil graag een beetje aandacht. Want, tegenwoordig moet je gewoon iets achterlijks roeptoeteren en dan kom je wel in het nieuws bij dé regionale omroep van Twente en Gelderland. Dus deed de bloemenbosjesfirma een soort Maurice de Hond Hoax onderzoekje en wat blijkt? Almelo is de minst romantische stad van Nederland, omdat Pleurop slechts 9 anonieme trosjes bloemen heeft bezorgd op Valentijnsdag.

Ja dus? En nu?

Als rasechte nuchtere Almeloër en romanticus in hart en nieren, word je natuurlijk pislink als je in een goedkoop marketingstuntje zó wordt weggezet. Misschien moet de conclusie van het flutonderzoek wel heel anders luiden:

  1. Anonieme bloemetjes komen vaak van mannen die vreemd gaan;
    Conclusie 1: in Almelo gaan de MINSTE mannen vreemd van heel Nederland
  2. De bloemetjes van Pleurop zijn bagger;
    Conclusie 2: In Almelo kopen we de bloemen liever bij een echte bloemist
  3. Almelo vindt Valentijn commerciële poep uit de USA;
    Conclusie 3: Almeloërs zijn er de overige 364 dagen ook voor moeders de vrouw en hebben die commerciële zakkenvullerij helemaal niet nodig


OPROEP:

Maar, we zitten er bij HNDB heel soms ook wel eens naast. Dus, hier even een kort marketingonderzoekje onder onze volgers: Tag jij even de meest a-romantische hork van Almelo die er bestaat? Meedoen = LIEF HARTJE!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Pleurop: Is Almelo lomp in de liefde?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares