Overval op pizzaboer

Pizzaboer New York Pizza aan de Ootmarsumsestraat is woensdagavond tussen 22.30 en 22.45 uur overvallen. Twee negroïde mannen stormden de pizzakeet binnen om op een ongeoorloofde manier centen binnen te harken.

De twee laffe herders droegen ook werkgereedschap met zich mee. Welteverstaan een mes en een pistool. De tamelijk lange mannen van om en nabij de 1.90 meter waren in het zwart gekleed. Na het klusje vluchtten de rovers per benenwagen richting het centrum. De toegesnelde veldwachters hebben tezamen met hun honden nog naar sporen gezocht, tevergeefs.

Dus mocht u iets gezien, gehoord, geroken of gevoeld hebben: meld u als de donder bij de heren veldwachters. Dit soort tuigvolk mag moet wat ons betreft een niet al te zuinige straf ondergaan. Komt u de twee vermoedelijke ‘gentlemen’ tegen, doet u dan niet flink. Want dat kan nog wel eens naar aflopen. Ook dan moet u de veldwachters als de bliksem informeren.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Overval op pizzaboer”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares