Oneerlijke balverovering Cruyff Court Schelfhorst

Op je vrije woensdagmiddag als 8-jarig ventje lekker een balletje trappen op een daarvoor aangelegd Cruyff Court, heerlijk toch? Wanneer drie 14/15-jarige knapen je tezamen vijftien eurocenten voor je gave lederen bal bieden, is er nog vrij weinig aan het handje. De situatie verandert als je weigert en de grote jongens je de rooie centen toewerpen en aan de haal gaan met je bal.

Dit sneue verhaal gebeurde woensdagmiddag op het Cruyff Court van de Schelfhorst. Omdat de moeder van het opgelichte knulletje niet blij is, plaatste zij een berichtje op Facebook. Zij hoopt dat haar zoontje zijn bal terugkrijgt. “Natuurlijk krijgt hij van mij een nieuwe bal, maar dit is toch te erg voor woorden?”, vraagt zij zich openlijk af.

Dus heeft uw zoon ineens een mooi speeltuig in zijn bezit? Meld u dan maar even bij moeder Debby Landkroon. Vijftien cent voor een bal is wel een wat karig bod. De jongen wilde zijn leder voor geen rode cent missen en moet dat nu dus wel.

dlandkroon

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Oneerlijke balverovering Cruyff Court Schelfhorst”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties