Met twee blaffers in de tas naar Almelo

Na een aantal merkwaardige incidenten op de Henriëte Roland Holstlaan – met drugs achter de kiezen aan je scooter sleutelen et cetera -, was het donderdagmiddag wederom dikke vette stront aan de knikker. Twee heren uit Ede zijn hier na een achtervolging opgepakt.

De veldwachters wilden een wagen aan de kant zetten, maar de twee inzittenden dachten daar anders over. Het scenario voor ware wild west-taferelen leek zich plots uit te rollen. De gerechtsdienaren gaven het stopteken af aan twee manspersonen in de wagen. In plaats van braaf gehoor te geven aan het verzoekje, trapte de bestuurder zijn gaspedaal door de bodemplaat. 

Oom motoragent wist het kortstondige kat-en-muisspel te verbreken en zette de inzittenden daadwerkelijk aan de kant. De bijrijder maakte van het moment van stilstand gebruik om er een sprintje uit te persen, inclusief tas. De tas bleek een te grote last en werd door de voortvluchtige van zich af geplempt.

Toen beide kornuiten in de boeien zaten, onderzochten de veldwachters het stinkende zaakje. In de teruggevonden tas zaten twee blaffers en de coureur had geen rijlicentie. De heren van 21 en 23 jaar zijn aangehouden en de wagen is in beslag genomen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Met twee blaffers in de tas naar Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares