Mattie kruipt in Bultje

Mattie van Mattie en Wietze op Qmusic wil donders graag als een konijn over de kunstvezels in de Almelose voetbaltempel hobbelen. En dat is hem toegezegd op de nationale radio. Mattie mag voor, tijdens en na een pot van Heracles in het pak van Bultje springen en de mascotte van de Almeloërs uithangen.

De mannetjes van de commerciële radiozender belden dinsdagochtend met Gerrit-Jan Hagedoorn, de big boss van vakantiepark De Beerze Bulten. Op dit vakantiepark zag Bultje het levenslicht. Hier werd hij gebaard, geworpen, gecreëerd, geeft u het maar een naam. Het gigantische konijn is namelijk ook de mascotte van de kampeerplaats in Beerze.

Wanneer de langharige radiomeneer -die tegenwoordig ook bekend van tv is- gaat shinen in het konijnenpak, is nog niet bekend. Daar gaan alle heren achter de schermen nog even over babbelen.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Mattie kruipt in Bultje”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties