Junkfirma Mac Donalds moet opbokken

Mede veroorzaker van ons verrotte voedselsysteem in Nederland – de firma Mac Donalds – bokt op uit de binnenstad van Almelo. Eindelijk! De junkfirma – die al jarenlang de frietjes laat volspuiten met een heel vies en gevaarlijk gifgoedje én daar óók nog geld voor vraagt – wil niet zeggen waarom ze permanent uit de binnenstad vertrekken. Het pand moet plat vanwege de vernieuwing van de binnenstad, maar de Amerikaanse gore meuk tent wil niks anders huren in de buurt. De franchisenemer gaat met pensioen en kan nu eindelijk van zijn villa met inpandige parenclub gaan genieten. Daar zijn we dus mooi vanaf! Dikke hulde, want binnenkort gewoon weer met z’n allen dikke sucadelappen van Oma vreten.

We vragen ons overigens wel af welke blinde vink dat pand daar ooit heeft bedacht. Het had jaren geleden al moeten worden afgebroken. Helaas blijven er nog wel twee Mac vestigingen over in Almelo.

Vorige week werd het startsein gegeven voor de nieuwbouw van de binnenstad door Wethouder TimmerAnja, die van de provincie een enorme zak knaken aan subsidie kreeg. Er is veel belangstelling voor de huurappartementen in het voormalige gebouw van de V & D. Naast een prachtig uitzicht over het Waagplein rol je voor 640 euro per maand zo de kroeg in en uit vanaf je flatje.

De bouw is vorige week officieel gestart en zal zo’n vier jaar in beslag nemen.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Junkfirma Mac Donalds moet opbokken”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares