Kiek uut! Alaafisten weekend!

Alaafisten hangen dit weekeinde massaal hun Duitsche vleeshelmen in Brabantse en Limburgse vrouwen. Hét feest waar half Nederland met een dikke soa naar huis komt. Hét feest waar alles mag en de alaafisten het hardst om zichzelf lachen.

Maar nu terzake; die enorm ontzettende kutliedjes leiden ons naar de vraag van deze week:

Wat is uw favoriete carnavals(s)hit van 2016?


(meerdere keuzes mogelijk)

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Kiek uut! Alaafisten weekend!”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares