Jassengappert eindelijk gepakt!

De afgelopen weken werd Almelo en een aantal omringende dorpen opgeschrikt door een jassengappert. Op de beelden van een beveiligingscamera – die als een speer over Facebook werden verspreid – is te zien hoe een kale man vakkundig een paar dure jassen achterover drukt, ze vergeet te betalen en vervolgens vrolijk de winkel uitloopt. Het lijkt erop dat de dader die bij The Gallery Brandstore aan het Waagplein in Almelo op de camera verscheen dezelfde is als die bij Leurink Mode in Borne.

De kale dakhaas heeft overigens een wel heel dure smaak. De jassen die hij bij Leurink jatte waren van Borelli en die kosten bij elkaar slechts 3200 euries! Het kwam hem vandaag duur te staan. Meneer heeft zelfs de plaatselijke TV gehaald in de rubriek “Onder de loep”. Sinds 2015 is hij actief.

Held van deze woensdagmiddag is Martijn Viscaal van de firma Jo Jansen Herenmode aan de Grotestraat in Almelo, waar de dief van Oost-Europese afkomst woensdagmiddag door de veldwachters werd aangehouden. Viscaal had hem in zijn winkel in het vizier. Terwijl 112 werd gebeld moest Viscaal hem nog even aan de praat zien te houden, maar dat lukte niet helemaal. De jassengappert ging ervandoor maar Viscaal wist samen met een medewerker van The Gallery Store de dader aan te houden bij de ijsjeszaak van van Olfen.

Dikke hulde. Blijf met je poten van andermans spullen af, zullen we maar zeggen.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

1 reactie op “Jassengappert eindelijk gepakt!”

  1. olemla schreef:

    Tja, dikke hulde? Waarvoor?
    Deze persoon loopt binnen een paar dagen gewoon weer vrij rond.
    En zal dan hoogstwaarschijnlijk gewoon verder gaan met zijn criminele praktijken.
    Dus waarom criminelen nog pakken in dit land? Het heeft toch geen enkele zin!

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares