In Almelo is best wel wat te doen …

Bent u ook zo blij dat hét jaarlijkse Roomsch Katholieke rukfeest bijna voorbij is? Rare menschen die zich als een Arabische plofkip gedragen, debiele dingen doen die eigenlijk niet mogen en heel hard “Alááááf” brabbelen. Het feest waar ook alle lillikke wijven een beurt krijgen. “Ik vind het van een intense treurigheid”, aldus Maarten van Rossum die het in één zinnetje goed weet samen te vatten.

De hoogste tijd om Carnaverval 2016 snel te vergeten en ons op te maken voor een weekendje “de geraniumbak buiten zetten” in Almelo. Want u moet echt even de agenda trekken; het wordt een fokking epic weekend:

VRIJDAG 12 FEBRUARI:
’t Hookhoes – Live The Bottleneck Rockers vanaf 21.30 uur, gratis toegang
The Shamrock – Live NON-FOOD Rock uut de buurt, gratis toegang
Proeflokaal België – Jaren ’80 avond met DJ Ruud vanaf 22.00 uur, gratis toegang

ZATERDAG 13 FEBRUARI:
Club Nielz – Dating avond voor vrijgezellige mensen van 45-67 jaar, entree EUR 12,50 (uw witte paard gratis parkeren bij de voordeur)
The Shamrock – Fireball Party met DJ Gerben Slots, gratis toegang

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “In Almelo is best wel wat te doen …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares