Happen naar de week: De F35 …

Het is u misschien niet opgevallen, maar sinds kort loopt de F35 – een zogenaamde fietssnelweg – door Almelo en deze gaat steeds meer gestalte krijgen. Het is een projectje, waarvoor een hoop subsidie wordt binnengeslurpt en is – alleen daarom al – enorm interessant. De F35 loopt bijvoorbeeld bij de Welkoop voor de deur langs en buigt dan – voor de boekhouderszaak van Flynth – linksom het centrum in. Een mooi oranje gekleurd- en donders breed fietspad met een strakke stippellijn in het midden.

Maar, is het wel veilig? Als u met uw auto vanaf de brandweerkazerne richting de Welkoop rijdt en op de T-splitsing afslaat, moet u donders goed uitkijken dat u niet de F35 oprijdt. Het is een enorm onoverzichtelijk punt. Niet voor niets werd er eerder deze week al een scooter in de prak gereden.

De vraag van deze week luidt dan ook:

Is de F35 wel zo'n aanwinst?


Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Happen naar de week: De F35 …”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares