Bijna uitsluitsel over oude gemeentekeet

Waar onder andere het CDA voor de bouw van het nieuwe ambtenarenpaleis schreeuwde dat er al een koper voor het oude paleis was, is dat tot op heden nog niet zo. De stadsbestuurders van Almelo hebben nu vier kandidaten die de oude zooi wel willen opkopen. Volgende week nemen de burgermoeder en wethouders een beslissing, 16 februari mag de rest van de raad er tegenaan schoppen.

Vier mogelijke kopers dus. Twee van die gegadigden willen de zooi kats met de grond gelijk maken, het gaat hen dus om de grond. Van de twee andere mogelijke kopers is Hergebruik Gebouwen er één. Hergebruik Gebouwen schijnt al een suikeroom te hebben gevonden die aftikt om de boel te verbouwen. Hetgeen wat de gemeente destijds absoluut niet wilde omdat verbouwen onbenullig veel zou kosten en weinig oplevert.

Tot midden november van het afgelopen jaar konden geïnteresseerde kopers zich melden bij de gemeente. Alleen is het door de gemeentesoap “Niemand is wijs in het ambtenarenpaleis”  er nog niet bepaald van gekomen. Doemt er zich weer een nieuwe verhaallijn op en brokkelt de oude ambtenarenkeet vanzelf af? U ziet het de volgende aflevering!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Bijna uitsluitsel over oude gemeentekeet”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties