Almelo zoekt burgerpapa

Sjonnie Hermans geeft er binnenkort de brui aan en daar moet een waardige opvolger voor komen. Omdat de Almelose politiek er niet al te best op staat, mag de doodgewone burger een profielschets op het stoffige bureau van de ambtenaartjes neerploffen.

Om te voorkomen dat de bureaus doorzakken door de dikke dossiers, hebben onze bestuurders daarom een internetplek ingericht waar u uw wensen mag ventileren. Het is allemaal geen hogere wiskunde, slechts een enquête die tien minuten van uw leven in beslag neemt. Zeg nou zelf; wat zijn tien minuten op een mensenleven?

Tot en met 21 februari kunt u de ideale burgervader of -moeke samenstellen. Op basis van al die wensen stelt de raad een vacature op. Dus als u slim bent, vult u uzelf in als profielschets en staat u met de kop vooraan bij de sollicitatie. Niets meer van al dat gezeik, maar zelf de dikke vette boss van onze pauperstad spelen.

Spoed u als de brandweer naar Almelo zoekt nieuwe burgemeester  en spoor uw bekenden aan om ook een duit in het zakje te doen. Alleen op deze manier krijgen we een leider van het volk.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Almelo zoekt burgerpapa”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares