Aanrijding WMB. Bestuurder gaat ervan door

Een 28-jarige bewoner in de wijk Windmolenbroek is woensdagavond aangereden op de parkeerplaats van Winkelcentrum De Gors door een volstrekte idioot. Het ongeval gebeurde aan de achterzijde van het winkelcentrum ter hoogte van de winkelkarretjesstalling. De bestuurder van een donkergekleurde SAAB – waarschijnlijk een cabrio – doofde meteen na het ongeval zijn lichten en ging er als een speer vandoor.

Of het slachtoffer gewond is weten we niet. Materiële schade is er wel: een kapotte jas, telefoon naar zijn gootje, 50 euro pleithuizen en een lul de behanger die ervan door gaat. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de veldwachters.

OPROEP:
Heeft u woensdagavond iets gezien m.b.t. dit ongeval? Bel even met de veldwachters: 0900-8844. Laten we hopen dat deze hufter zo snel mogelijk in de boeien wordt geslagen.

 

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Aanrijding WMB. Bestuurder gaat ervan door”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares