Woutje niet naar Wales

Woutje Weghorst zal deze winter in ieder geval niet de biezen pakken om naar Wales te verkassen. Het gedram met Cardiff City heeft allemaal net iets te lang geduurd en zowel Heracles als Weghorst hebben de stekker eruit getrokken.

Smit en Hoogma waren al een tijdje akkoord met de overzeese club, ook dat ging allemaal niet al te soepeltjes. Tot een persoonlijk akkoord is het dus niet gekomen, het duurde maar en het duurde maar.. De Almelose BVO en midvoor hadden er hierdoor beiden geen trek meer in.

Cardiff City is in handen van een Maleisische eigenaar. Deze man vertoont dictatoriale trekjes en moet vanuit Maleisië overal toestemming voor geven. Het vermoeden bestaat dat door deze trage constructie een kink in de kabel is ontstaan. De opvallende eigenaar ruilde eerder al eens het logo en de clubkleuren van Cardiff in. De club speelde ineens in het rood in plaats van blauw. Dat is inmiddels weer teruggedraaid.

Dat de clubwissel is afgeketst wil niet zeggen dat de Bornse puntspeler het seizoen zeker in Almelo afmaakt. De lange aanvaller staat in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs. Celtic schijnt daar een van te zijn.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Woutje niet naar Wales”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties