Uw rijbewijs in een wip

Om uw roze harde kaart als rijbewijs te halen kost u klauwen met geld. Bakken met geld moet u aftikken om uw rijbevoegdheid te halen. Het kan goedkoper, maar dan moet u uw waardigheid laten varen. Gewoon seks met uw rijinstructeur en hatseflats, gratis uw rijbewijs. Ja, ook in Almelo. Zo plaatste een “bevoegd” Almelose rijmeester een advertentie op de neuken voor een dienst-site seksjobs.com een advertentie.

“Hallo jongedames, hier even een serieuze oproep van een bevoegd rijinstructeur met een eigen rijschool uit de omgeving Almelo” Verder schrijft hij: “Bij mij kun je je rijbewijs in natura betalen, ook je theorie en je rijexamen.” Op de genoemde site biedt de zieke oversekste rijdocent zijn diensten aan onder een schuilnaam ‘Peter’.

In de omgeving van Almelo -omdat we de streek hier niet graag schrijven- zijn er nog twee aanbieders. Alleen dit zijn suikeroompjes die uw rijles betalen bij een willekeurige rijschool in ruil voor een paar hete uren. Deze waarschijnlijk gearriveerde vieze ouwe mannetjes posten hun advertenties op de seksjobs.com onder de schuilnamen Martin en René.

Het van bil gaan om je rijbewijs te halen heeft tot veel ophef geleid. Dit ziekelijk fenomeen komt aanwaaien vanuit de Randstad. De verantwoordelijke gasten van milieu en infrastructuur, staatssecretaris Melanietje Schultz en de verantwoordelijke minister Ardje van de Steur, stellen dat het niet strafbaar is om als 18-jarig meisje je rijbewijs te halen voor vele uren seks met vanzelfsprekend de wensen van de rijinstructeur. Wel stellen zij dat deze vorm van dienstverlening “ongewenst’ is. Wij vragen ons als redactie hoe bijvoorbeeld geile Petertje uit Almelo dit verwerkt in zijn aangifte omzetbelasting.

Brancheorganisatie Bovag, klapt er echter harder op. Zij stellen dat een rijinstructeur een machtspositie heeft ten opzichte van de leerling. De woordvoerder zegt letterlijk in de regionale courant: “Die macht mag nooit gebruikt worden om tot seks te komen. Als we ooit merken dat één van onze rijinstructeurs zich laat betalen in natura, dan royeren we deze meteen”

Wij als redactie hebben respect voor alle seksuele geaardheden en vinden dat alle homofiele mannen en lesbische vrouwen in deze aanbiedingen zwaar gediscrimineerd worden. Wat vindt u? Heeft u begrip voor dit fenomeen ‘een wip voor je rijbewijs’, of verafschuwt u dit?

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Uw rijbewijs in een wip”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties