‘Tannane naar Ligue 1’

Waar de clubwissel van Weghorst voorlopig niet door lijkt te gaan, schijnt Tannane juist de paling in te pakken. Volgens de Franse courant L’Équipe kiest de voorhoedespeler voor Saint-Étienne. Sterker nog: maandag stapt Oussama in het vliegapparaat om de boel rond te maken. Dat stelt het Franse medium.

Eerder zette Smit hoog in door minimaal 3 miljoen te willen vangen voor een van zijn uitblinkers. Maar L’Équipe beweert dat de deal met ‘slechts’ 1,5 miljoen euro wel rond is.

Trekt Tannane daadwerkelijk naar de Franse recordkampioen? Niets is nog zeker, maar het zal vast nog wel even onrustig blijven rond de buitenspeler.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “‘Tannane naar Ligue 1’”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties