Laffe vechtherders slaan hun slag

Normaliter is HNDB niet van het snitchen, maar deze keer vragen wij om uw medewerking.Afgelopen zondag om 05.45 uur vond bij busstation Centrumplein een ernstige mishandeling plaats. Deze laffe daad waarschijnlijk het werk twee tijdelijk op vrije voeten gestelde TBS’ers.

De gestoorde gasten molesteerden een man die waarschijnlijk een leuke stapnacht had gehad. De man liep verschillende breuken op, met name in zijn gezicht. Na de zware mishandeling vluchtten de zieke geesten vermoedelijk in de richting van de Wierdensestraat. Volgens de veldwachters gaat het om twee laffe herders die donkere kleding droegen.

De veldwachters roepen drie getuigen op die ten tijde van dit gruwelijk laffe misdrijf op of nabij het oude gerechtsgebouw aan de Wierdensestraat bivakkeerden zich wel of niet anoniem te melden.

Wat de reden van dit zielige en misselijkmakende misdrijf is, is ons volkomen onduidelijk. Maar als u iets heeft gezien, meld u dan bij de veldwachters. Dit kan online of door middel van praatdraad 0900-8844. Deze gestoorde gasten moeten een aantal jaar op water en brood.

Wat hebben deze slagrage loeders aangericht? Klik op lees meer voor de SCHOKKENDE foto.

mishandeling17-1

Foto via: Almelo Scannernieuws

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Laffe vechtherders slaan hun slag”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties