Happen naar de week: De postcodekloterij

Stel u bent Kameel Maihouane en u heeft zo’n wurgabonnement van de Postcode-oplichterij en dé totale droplul van Nederland – Gaston (gooooeeeeedemiddag!) – komt NIET bij u aan de deur, omdat de maandelijkse incasso een keer niet heeft gewerkt. Er stonden te weinig centjes op uw rekening voor 3 loten, maar u had gnoffenenomme wel de winnende postcode! Weg vakantie aan het witte strand, dikke Benz en zo. Daarom luidt de stelling van deze week:

Mag de Postcodekloterij dit zomaar doen?

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Happen naar de week: De postcodekloterij”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares