Gratis surfen in centrum

Nou, wat leuk! Er is gratiesch internet op vier plekken in het centrum van Almelo. Dankzij de mensen die hun toko in het kloppende hart van Almelo runnen, is er een open wifi-netwerk beschikbaar. Surfen voor het leven!

Helaas, u kunt niet overal inloggen op ‘Open wifi Almelo’. De MB’s reiken slechts tot het Amaliaplein, de Koornmarkt, het Kerkplein en de jachthaven. Met een beetje geluk kunt u ook op een deel van de Grotestraat wat van het wifi snoepen.

Heren die in het centrum achter de vrouw aansjokken, kunnen nu dus lekker wat voor zichzelf doen op het wereldwijde web. Filmpjes kijken of bijvoorbeeld non-stop HNDB checken. Lekker MB’s trekken zonder dat de vrouw het op de rekening ziet. Scheelt ook weer een verklaring.

Heeft het internet de snelheid van de oalewetse inbelverbinding of is het een serieuze concurrent voor 4G waar u maandelijks dikke flappen voor moet aftikken? Wij wachten het af.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Gratis surfen in centrum”

Geef een reactie

Reclame

Nieuwste reacties