Dikke taart voor Ajax

De kleine groep Heracles-supporters die heerlijk in de skybox van Ajax hebben vertoefd, stuurden de koploper een bedankje. Een dikke slagroomtaart met een gigantisch clubloge van de Almelose BVO. Dit als bedankje voor een avondje vanuit de rijke mensen-box naar de wedstrijd loeren.

Kunt u zich nog heugen wanneer de zwart-witte supporters ook een taart cadeau deden? Juist, de man met het grote hoofd -die destijds de rooie strontkar trok- kreeg als ‘steunbetuiging’ gebak met een begeleidend briefje.

Mooi dat het zo kan. Van zowel Heracles- als Ajaxzijde.

Foto via @AFCAjax

skybox

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Dikke taart voor Ajax”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties