Happen naar de week: Zeikpauze voor uw huisdier?

Holy shitballs, wat ging die Herman ter Keurs (dierenarts) uit Almelo viral! Eerst in dé roddelkrant van Nederland, daarna op de platte bak aan de muur en vervolgens op het internet.

Hij riep iedereen op om oudejaarsavond van 22.00 tot 23.00 uur geen vuurwerk af te steken, zodat baasjes in dat uurtje relatief rustig nog snel even hun hond met de bibs in het gras kunnen zetten. De vraag van deze week luidt:

Moet er op oudejaarsavond een plaspauze voor dieren worden ingelast?

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Happen naar de week: Zeikpauze voor uw huisdier?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares