Happen naar de Week: De KNVB is corrupt

Zo af en toe kijken u, jij, ik en wij met een schuin oog naar onze buren waar de paardjes doorgaans huppelen in de wei van plezier. En de laatste tijd roepen we in Almelo met z’n allen: “Da wot niet meer wat doar”.

Paardenlullenvereniging FC Enschede kreeg deze week “straf” van de KNVB. Het bijna gedegradeerde provincieclubje – dat onder het dictatorschap van slavendrijver en kleinepiemelmeneer Muntjesman lijdt aan hevige grootheidswaanzin – mag 3 jaar niet voetballen in Europees verband en moet een boete van 45.000 euries aftikken.

Wat vindt u van de opgelegde straf? Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Happen naar de Week: De KNVB is corrupt”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares