Brommen voor voorbereiding gijzeling en afpersing

Scheidingen zijn ook in Almelo helaas schering en inslag, soms tot complete veldslagen aan toe. Niemand tilt zijn wenkbrauwen hier nog van op. Mwoah alweer denkt u dan. Echter deze femme fatale doet een ieder de wenkbrauwen boven de hoogste kruin uitstijgen. Een Almelose vrouw en haar dochter zijn door de hoge heren van de rechtbank in Zwolle veroordeeld tot respectievelijk 3,5 en 2,5 jaar brommen voor een zeer luguber en ziekelijk strafbaar feit.

De twee zieke geesten, met moeders voorop in de strijd, kwamen op het idee om drie mannen te ontvoeren. Om de eis van losgeld kracht bij te zetten, besloot het dekselse duo zelfs ledematen van de beoogde slachtoffers af te hakken. Een voet voor een joet zeg maar. De beoogde slachtoffers waren de ex-schoonvader en ex-zwager van de vrouwen plus een goed bedeelde buurman. Laatstgenoemde zou waarschijnlijk gebruikt worden voor de zakken met euries.

De beraamde gijzeling werd tot in nagenoeg de kleinste details voorbereid, maar de twee laffe zieke vrouwen hadden zelf het lef niet in hun fluit om deze lugubere daden zelf uit te voeren. Zij dachten een man gevonden te hebben die deze krankzinnige daden zou uitvoeren. Maar deze man betekende ook tegelijkertijd hun terechte ondergang.

De man maakte opnames van de gesprekken, waarbij tijdens deze gesprekken zelfs niet teruggedeinsd werd voor het om zeep helpen van de drie mannen. De opnames werden als zwaar tillend bewijs opgevoerd in het paleis van de rechtspraak. Beide vrouwen toonden voor het hekje geen enkel berouw, wat vrouwe justitia hen flink aanrekende. Het is maar wat de edelachtbare met zwaar aanrekenen bedoelt… Het motief was wraak omdat de moeder in kwestie vond dat ze slecht behandeld werd door haar ex-familie. 3,5 jaar en 2,5 jaar om hun zonden te overdenken. Tsja..

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Brommen voor voorbereiding gijzeling en afpersing”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares