Wethouder Ireentje ten Seldam neemt wraak

Waarschijnlijk heeft Ireentje ten Seldam nachtenlang wakker gelegen omdat haar 24/7 parkeerbeleid met een vieze vaatdoek van de tafel werd geveegd. Nare dromen of zelfs nachtmerries heeft ze gehad. Haar kussen vele nachten nat van het zweet en dikke tranen.

Nu nadat ze het grote verlies van haar parkeerbeleid “verwerkt” heeft komt ze met pure wraak. U moet namelijk op 13, 20 en 27 december gewoon flink in uw buidel tasten voor het parkeren in de binnenstad. Dit in tegenstelling tot voorgaande jaren. Zo pakt ze niet allen u in uw achterwerk, maar ook de hardwerkende ondernemers in de binnenstad.

“Dit besluit lijkt helemaal nergens op”, zegt voorzitter Gerrit van Woudenbergh van Centrum Almelo Aktief (CAA) in Tubantia. „In september of oktober hebben we altijd overleg met de gemeente over vrij parkeren op de koopzondagen in december. Voor dit jaar gaat het om 13, 20 en 27 december. In vorige periodes was parkeren gratis en ook ambtenaren gingen er vanuit dat het dit jaar zo zou zijn. Maar wethouder Irene ten Seldam heeft besloten dat het anders moet. Vast uit rancune dat het nieuwe parkeerbeleid van tafel is geveegd.”

Wethouder Ireentje trachtte terug te slaan in de regionale courant met een antwoord dat kant noch wal raakt. Wij van de redactie kunnen hier niets mee. Wij zeggen, wat een pech, weer een wethouder weg! Maar dat ligt toch wat anders, vindt Ten Seldam. „In het nieuwe parkeerbeleid stond dat parkeren op elke koopzondag gratis zou zijn. Maar met het on hold zetten van het beleid is ook deze maatregel van tafel”, legt ze uit. „We hebben wel overwogen voor deze drie koopzondagen een uitzondering te maken. Maar dat ligt niet in de lijn met het besluit van de gemeenteraad. Bovendien kost gratis parkeren de gemeente geld.”

We lachen ons bij de redactie de ballen uit onze broek om deze zeer zielige en slecht onderbouwde reactie van de waarschijnlijk de wraakzuchtige wethouder, Ireentje. Steun uzelf en de ondernemers om dit klote beleid en wraakactie van de stampvoetende wethouder, Irene ten Seldam teniet te doen.

Wij stellen: Geen betaald parkeren op de koopzondagen!

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

1 reactie op “Wethouder Ireentje ten Seldam neemt wraak”

  1. ejn68 schreef:

    Jammer voor de ondernemers in de binnenstad van Almelo, maar ik ben bang dat de doorsnee kooplustige Almelo voorbijrijdt…. Hooguit een wijkwinkelcentrum (VanGogh, Eskerplein, Gors) trekt tegenwoordig nog massa’s mensen, dankzij de supermarkten en Actions/BigBazar’s van deze wereld.

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties