Vette prijs voor Almelose ondernemer Rob Letteboer

Zes jaar geleden begon hij zijn bedrijf. Rob Letterboer, een “die hard” Heracles supporter die de bijnaam Lettie kreeg. Letteboer begon vanuit een schuur met een webshop met Italiaanse overhemden. De directeur en eigenaar van Moda Italia vond hiermee een gat in de markt. Letteboer zag destijds dat er nauwelijks webshops waren die de prachtige Italiaanse overhemden verkochten met onder andere hoge kragen. Dit deed hem besluiten om zijn webshop www.modaitalia.nl op te starten.

Donderju! Een gouden greep! Zes jaar later is Letteboer door de gerenommeerde en hoog aangeschreven website beslist.nl, waarbij zo’n slordige 10.000 webshops zijn aangesloten, uitgeroepen tot de tweede beste webshop van Nederland. Daar worden wij als redactie stil van. Een exceptionele prestatie! Van de ca. 10.000 webshops tweede worden is ongekend! Dikke vette hulde!

Letteboer begon in zijn uppie, maar nu heeft de General Director ca. 15 medewerkers in dienst die honderden bestellingen per dag verzenden. Niet alleen in Almelo, maar van de Noordpool tot de Zuidpool inclusief de ijsberen en de pinguïns. Letteboer vindt de prijs een dikke vette pluim voor hem en zijn medewerkers. De prijs heeft de CEO voornamelijk te danken aan de klantvriendelijkheid

Letteboer verteld tijdens de uitreiking van de beker met de enorme oren:
“We zijn telefonisch goed bereikbaar en hebben inmiddels een chatfunctie tot 21.00 uur ’s avonds. Daarnaast reageren we heel snel op mails en op vragen via social media. Ook worden bestellingen die `s avonds voor 21.30 uur worden gedaan, de volgende dag al geleverd. Voor klanten is dit allemaal echt heel belangrijk, blijkt uit de goede reviews.”

Beslist.nl reikte dit jaar voor het eerst de Webshop Awards uit. Met de “verkiezing” wil Beslist.nl consumenten meer zekerheid bieden bij het shoppen. De prijsuitreiking wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Wij als redactie geven Letteboer en zijn 15 medewerkers een enorm compliment! Trots op Almelo, trots op Moda Italia!!

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Vette prijs voor Almelose ondernemer Rob Letteboer”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties