Veldwachter praat teveel

Geen boevenvanger maar een boevenmaatje? Het zou zomaar eens kunnen. Justitie heeft het vermoeden dat een 52-jarige veldwachter uit Almelo bij de vleet interne feitjes en weetjes – die uiteraard intern moesten blijven – heeft geventileerd. Dat schrijft John van den Heuvel vandaag in dagblad De Telegraaf.

Een woordvoerder heeft aan de krant bevestigd dat er inderdaad zowel een intern als een strafrechtelijk onderzoek in de benen is. Het lijkt erop dat de Almelose veldwachter alleen in de privésfeer heeft gelekt, maar ook dat is niet zo slim van meneer. Lopende het onderzoek mag de Almeloër niet aan de bak – erin hoeft vooralsnog ook niet – en zit dus sinds 18 augustus met zijn zitvlees op de bank de dagen met Tommy Teleshopping te slijten.

Wat er precies loos is, willen de veldwachters niet kwijt. Ook de gevolgen van de escapades, uitgehaald door de praatgrage diender, zijn nog niet bekend. Evenals wat er met de Almeloër zelf gaat gebeuren.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Veldwachter praat teveel”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties