Sinterklaas en Zoewarte Piet komen naar Almelo

YES, het gaat gebeuren jongens en meisjes! Op zaterdag 14 november trekken we de oudste bewoner van onze aardkloot – samen met zijn medewerkers onder begeleiding van Almelose pilsmuziek – uit de Almelose AA. Dikke hulde! De rijke Turk – die het hele jaar in Spanje bivakkeert en één keer per jaar met een boot vol Afrikanen naar Nederland afreist om hier te komen werken – wordt op 5 december maar liefst 1734 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden.

De voorgaande jaren had de Sint een eigen sociale huurwoning aan de Koornmarkt om enkele weken in te wonen en te werken. Elke woensdagmiddag hield de kindervriend zelfs Open Huis. Of het dit jaar ook zo gaat is op de redactie niet bekend. Misschien is er nog een plekje voor hem vrij in het nieuwe ambtenarenkasteel.

Verder zal organisator Almelo Events de goedheiligman met klem verzoeken om Zoewarte Pieten mee te nemen naar Almelo, zo lezen we op de Facebookpagina van Sinterklaas Almelo. Het exacte programma zal binnenkort hier wel verschijnen.

Noteer vast in uw agenda:
Zaterdag 14 november / Intocht Sinterkloas

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Sinterklaas en Zoewarte Piet komen naar Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares