Megaprestatie hardlopers ’t Hookhoes in New York

Team 't Hookhoes

“Omdat ieder kind het recht heeft om op straat te kunnen spelen in plaats van te vechten voor zijn of haar leven”.

Dat zijn hele mooie en warme woorden van Gabriël Urucoglu, eigenaar van Bier en Wijnlokaal ’t Hookhoes aan het Amaliaplein in Almelo. Hij antwoord op de vraag waarom hij zich onvoorwaardelijk inzet voor kinderen die op jonge leeftijd kanker hebben. En dat doet hij niet alleen.

Op zondag 1 november verscheen Team ’t Hookhoes met maar liefst 8 lopers aan de startlijn in New York City. Peter Egbers liep er in 2011 voor het eerst de marathon en anno 2015 is niet alleen de personele bezetting – maar ook het ingezamelde bedrag – significant gegroeid. Dit jaar sjouwen de heren en dame een recordbedrag van bijna 60.000 euries bij elkaar. Het bedrag komt in zijn geheel ten goede aan KiKa.

Gabriël Urucoglu, Peter Egbers, Diana Urucoglu, André Pluimers, Jochem Knuif, Jeroen Veldhuis, Paul van Iersel en Barry Seelen wacht donderdagavond een warm welkom in de NYC Coming Home Party bij ’t Hookhoes. Samen met alle sponsoren die dit mede mogelijk hebben gemaakt wordt er nagepraat over – en een borrel gedronken op – dit ongekende succes!

Dikke hulde en een hele diepe buiging voor Team ’t Hookhoes uit Almelo!

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Megaprestatie hardlopers ’t Hookhoes in New York”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties