Hond van de maand: Igor

Graag stellen wij u voor aan Igor, een prachtige husky-meneer van zo’n drie jaar oud. Hij logeert nu alweer enkele maanden in een kennel bij Dierenopvang ’t Noordbroek.

Voor Igor werd niet goed gezorgd, er werd ingegrepen en zo kwam hij uiteindelijk in Almelo terecht. Zijn verzorgers omschrijven hem als een clown, een vrolijkerd, speels, aanhankelijk en energiek. Zoals een echte husky betaamd heeft hij veel kracht, bezit een dosis(je) zelfstandigheid en daarbij vindt de man in kwestie het leuk om te spelen met een gezellig en speels vrouwelijk maatje. Naar de heren kan hij wat stoer zijn, dit zorgt dan weer voor irritaties bij de mannelijke soortgenoten.

Igor kent geen huis, tuin en keukensituatie, maar is enkel een kennel gewend. Er zijn echter al twee van zijn ‘broers’ herplaatst door ’t Noordbroek. Zij kennen hetzelfde verleden als Igor en zijn passen zich fantastisch aan in een thuissituatie. Dit is dus waar de verzorgers ook voor Igor naar op zoek zijn. Een thuissituatie waar er voldoende tijd, liefde en energie is om hem te leren wat hij nog moet leren, het liefst een vrouwelijk soortgenootje (geen pre) en het heeft ook de voorkeur wanneer er kennis en of ervaring is met het ras of sterk aanverwante rassen.

De medewerkers van Dierenopvang ’t Noordbroek denken dat Igor een fantastisch topmaatje is voor de juiste mensenmaatjes. Hij is lief, innemend, leuk, aanhankelijk en ook nog eens bloedmooi. Helaas is er tot op heden niet veel interesse in hem getoond.

Wanneer u verdere informatie wenst, kunt u uiteraard contact opnemen met ’t Noordbroek. Zij staan u graag verder te woord over Igor (en/of ‘broer’ Flynn, die ook nog bij Dierenopvang ’t Noordbroek in de opvang verblijft en eveneens een fijn en passend thuis zoekt).

Over Suus

Fotografe en manager van HNDB.nl. Regelt als dame de zaken waar de heren te laks voor zijn. Altijd en overal ter plaatse met camera. Komt u haar tegen? Lachen en zwaaien!

0 reacties op “Hond van de maand: Igor”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties