Happen naar de Week: Opkomsttune Heracles

Het was bij de eerste thuiswedstrijd tegen NEC wel even wennen. In een zeiknatte voetbaltempel in aanbouw galmden de nieuwe deuntjes uit de speakers. Nee, geen Explode van Jordan & Baker maar speciaal voor Heracles gefabriceerde klanken die erg aan Bigfoot van W&W doen denken. Op Facebook is een initiatief gestart om de oalewetse knaller ‘Explode’ weer te gebruiken bij Heracles – Vitesse. Tot nu toe sloten 140 conservatievelingen zich hierbij aan.

Tijd om de balans eens op te maken: 

De huidige opkomsttune moet veranderen.

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Happen naar de Week: Opkomsttune Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares