Velvet Monkey uit Almelo beste knipzaak van het land

Hatsee! Almelo blijft de laatste tijd maar in de prijzen vallen. Waar de stad eerder deze week al tweemaal in de prijzen viel, doet kapsalon Velvet Monkey dat nog eens dunnetjes over. De Almelose haararchitecten zijn tot de beste knipzaak van het ganse land uitgeroepen.

De knipgrage dames en heren van Velvet Monkey wonnen maandag de Kapsalon Award 2015. Nadat ze eerder op de avond tot beste salon van Overijssel werden verkozen, kwam daar later nog eens een schepje bovenop: de beste van het land. Dikke vette hulde voor de Almelose haarkunstenaars!

Door de beoordelingen van de vakjury en uiteraard klantjes, schreef het haararchitectenbureau – dat aan de Wierdensestraat zit-  de titels achter haar naam. Oons bint zuunig en dus was de prijs-kwaliteit verhouding van groot belang, gelukkig was dat bij Velvet dikke vette prima. Net zoals de sfeer die er altijd lekker bijhangt. Velvet Monkey, van harte proficiat!

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Velvet Monkey uit Almelo beste knipzaak van het land”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties