Toch wel de grootste prammen van Nederland?

Er bereiken ons tegenstrijdige berichten over waar de grootste hooters van Nederland hangen of staan. Volgens een gepubliceerd bericht van de prammenkenner van het Oosten in april 2014, keken we in Overijssel, waar natuurlijk ook onze mooie stad aan de Aa onder valt, tegen de kleinste tietekes of spiegeleieren van Nederland aan. Het onderzoek werd destijds gedaan door Ottoooh, een postorderbedrijf welke ook seksrotzooi verkocht. Dit onderzoek werd gepubliceerd door RTV-Oost.

Fuck maar op Ottoooh! We beschikken in onze regio juist over de grootste priemende prammen van Nederland, tenminste, als dit onderzoek wel klopt. Het onderzoek werd deze keer gedaan door Paboooh, een postorderbedrijf, waarvan de corebusiness het verkopen van gezellige speeltjes, stoeipakjes, vunzige video’s, etc is. Samengevat, alles wat u nodig heeft voor een spannend erotisch weekend.

Paboooh stelt in haar onderzoek dat zij de meeste grote hootersmaten, D, E en F verkopen in Overijssel. Jippiejahee! Volgens seksuologe Kaat Bollen is de prammenmaat genetisch bepaald. Net alsof die genen niet in andere windstreken voorkomen. Verder stelt Bollen dat ook hormonen in het vreten de nekhernia veroorzakende hooters kunnen veroorzaken. Daarbij zou het grondwater een grote rol spelen bij de enorme bossen hout voor de deur van veel Overijsselse vrouwen.

Wij zien in ieder geval de prammen door het bos niet meer. Is nu Ottooohh, die haar onderzoek in 2014 deed, een jokkebrok of is het onderzoek van Paboohh onjuist? Dit moeten we dan maar navragen bij RTV-Oost of beter nog, laten wij als redactie zelf de proef op de pram in Almelo nemen. Om dit voldoende te kunnen beoordelen vragen wij de dames uit onze mooie stad de komende dagen met hun volle prammen trots vooruit te lopen. Mocht u geen hootermaat D, E of F hebben? Dan raden wij aan u een push upper aan te schaffen, ook net zo mooi!

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Toch wel de grootste prammen van Nederland?”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties