Tegenstander aan het woord: natrappen met Ajacied Theike Lamers

Heracles kreeg afgelopen zaterdagavond een flinke klap an de bek van Ajax. In de Almelose voetbaltempel werd het 0-2 voor de westerlingen. In deze aflevering van “natrappen” volgen we Theike Lamers – een sympathieke Ajacied in hart en nieren – die afreisde naar Almelo en “the battle of the Greeks” bekeek in het uitvak. Hoe hij samen met de andere Ajacieden het avondje Almelo beleefde leest u hieronder:

  • Mooi stadion! Vooral dat mensen staan door het hele stadion en de omloop is een mooi gezicht. Bij Utrecht zie je dat ook, maar bij jullie het hele rondje vol en veel meer en vetter en echt dicht op het veld. Zelfs vanaf de tweede ring heb je het gevoel dat je zowat op veld staat. Ik ben jaloers, koesteren! Beseffen wat je hebt!!
  • Ajax is dan weliswaar koploper, maar om nou te zeggen dat het in de aanloop naar Heracles uit, overliep van vertrouwen? Het eerlijke antwoord is nee. Toch was de wedstrijd in feite binnen twintig minuten beslist. De Ajacieden zijn zeker weer een weekje langer koploper.
  • Achterin blijken Boer of Cillessen niet veel verschil te maken om de nul te houden en Veltman speelde weergaloos, zo luiden de kritieken. En dus viel er weer eens wat te vieren in het uitvak. ‘Voetballen, voetballen,’ vangen we slechts als geintje op en Kevin Blom blijkt Ajacied. Als het uitdraait op zo’n avond, weet je dat het goed zit.
  • Groetjes aan de kantineman met de lekkere broodjes bal!
  • Tot volgend seizoen, succes en sorry van Blom … af en toe floot ie een beetje apart. Maar het komt goed met jullie!

Tot slot heeft Theike nog wel een vraag:
“Hebben jullie wat foto’s van het uitvak/de vlaggen voor mijn verzameling? Jullie zouden me hier heel blij mee maken”.

OPROEP:
Heeft u foto’s gemaakt van het uitvak afgelopen zaterdag? Laten we deze sympathieke Ajacied even blij maken en mail ze naar andre@hndb.nl en wij sturen ze door.

Over Andre

André is recht voor de raap, doortastend, kritisch maar zeurt ook graag met een flinke dosis humor over zaken die niet in de haak of opvallend zijn. Geboren en getogen Almeloër, Opa en DJ met een goed hart voor de stad en natuurlijk groot supporter van Heracles Almelo.

0 reacties op “Tegenstander aan het woord: natrappen met Ajacied Theike Lamers”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties