Eén ding is zeker, gratis naar de beker

Heracles Almelo doet weer lief! Op dinsdag 27 oktober komen de amateurs van Koninklijk HFC op bezoek, in de strijd om de beker. Alle jaarkaarthouders kunnen gratiesch de voetbaltempel in en hun zetel opzoeken.

De club heeft dat bekendgemaakt in een persbericht. De Almelose trots wil met dit gebaar de supporters nog eens bedanken voor hun steun. De match tegen de Haarlemsche club – de oudste voetbalvereniging van Nederland – begint om 20.00 uur.

Prijzen SCC

Naast het presentje voor de jaarkaarthouders, kwam de zwart-witte club met nog een nieuwtje op de proppen. Er zijn nog steeds seizoenskaarten te koop. Op zich geen nieuws, maar het is wel nieuws dat de prijzen naar beneden zijn bijgesteld. Wel zo eerlijk, gezien er nog maar dertien competitiewedstrijden in de Almelose voetbaltempel op de rol staan. Voor de voordeligste (beschikbare) kaarten tikt u honderd eurootjes af. Uiteraard voor zolang die plekken nog vrij zijn.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Eén ding is zeker, gratis naar de beker”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares