Staf Heracles: “Stoppen met spul gooien”

De technische heren van Heracles Almelo zijn niet erg blij met het gedrag van bepaalde zwart-witte supporters afgelopen zaterdag. Luttele potten pils, een x-aantal aanstekers, golfbal en andere prut vlogen langs de handvatten van ballenvanger Boer. De stadionbraller wees de supporters tijdens de match al met een belerend praatje op het ongewenste gedrag. Ook Jan Smit kwam met het zitvlees uit de luxe zetel om zich tussen de staande fans te mengen.

Vandaag bracht de technische staf een gezamenlijk bericht naar buiten via de website van de Almelose BVO. “Het gooien van voorwerpen op het speelveld is absoluut ontoelaatbaar”, stelt John Stegeman namens Krüzen, Kolmschot, Reekers, Van Loo en zichzelf. De mannen vinden het jammer dat de toeschouwers op deze manier de club benadelen en schade aanbrengen. Bovendien bestaat de kans dat de in strakke pakken gehulde mannetjes in Zeist sancties gaan opleggen. Dat moet niemand willen.

Stegeman stelt dat de club maatregelen moet nemen als er geen gedragsverandering gaat komen en vindt dat eeuwig zonde. “Dat zou ten koste gaan van de ongelooflijke stadionbeleving die we hebben sinds de vernieuwbouw.” Daaraan voegt ras-Almeloër Krüzen toe dat de supporters zich de kop niet dol moeten laten maken door de tegenstander of een fluitist. “Supporters moeten zich op zichzelf richten en vocaal achter hun team gaan staan, dat is voor iedereen met een zwart-wit hart het beste.” En Krüzen heeft nog een dringend verzoek voor de raddraaiers: “Stop pertinent met die onzin.”

Als deze rare fratsen niet veranderen, zal de club de aanstichters individueel gaan bannen. Als slot van de smeekbede, vraagt de hoofdtrainer om op anderen te letten. “Spreek een ander ook op zijn gedrag aan, dat gedrag past niet bij de club. Laten we er samen voor zorgen dat deze gekkigheid tot het verleden behoort. Wij rekenen op jullie steun!”

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Staf Heracles: “Stoppen met spul gooien””

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties

Shares