Sjonnie gooit ketting in de kerstboom

Onze burgermoeder Sjonnie lichtte dinsdagavond de gemeenteraad in dat ze niet voor een tweede termijn als burgemeester van Almelo gaat. Jarenlang hebben wij als redactie veel over haar geschreven, met enige humor en satire. Dit gaan we dan ook zeker missen.

De reden dat de stadsbazin stopt respecteren wij als redactie zeer, haar echtgenoot overleed namelijk in januari. De keuze om burgemeester van Almelo te worden, heeft ze destijds samen met haar echtgenoot gemaakt. Sjonnie vertelt dat ze voldoende tijd en ruimte heeft gehad om het verlies van haar echtgenoot te verwerken, en weer gesterkt terug te komen. De burgermoeder geeft daarbij aan dat haar werk sterk verbonden was aan haar echtgenoot: “We zijn dit samen aangegaan.”

Het overlijden van haar echtgenoot heeft haar doen besluiten haar ketting af te doen om weer een nieuwe balans in haar leven te vinden. Na 14 december blijft Sjonnie aan als waarnemer, totdat er een nieuwe burgemeester is gevonden.

Wij als redactie zullen de nieuwe burgemeester zeer zeker goed op de welbekende korrel gaan nemen, en hopen dat we met de naam van deze nieuwe boss van onze mooie stad ook weer een leuke woordspeling kunnen maken. In ieder geval wensen wij ‘onze’ Sjonnie heel veel geluk in haar verdere leven en met het vinden van de nieuwe balans in haar leven. Sjonnie: Go For It!

Misschien heeft u alvast een tip voor een nieuwe burgemeester voor Almelo? Gooi het er maar in.

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Sjonnie gooit ketting in de kerstboom”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties