Oud vel richt ravage aan in Almelo

Donderdag , 15 oktober, rond 13:00 uur richtte een 75- jarig kranig wiefke een enorme ravage aan op de Burgemeester van Raveslootsingel. De bejaarde vrouw kwam bij de stoplichten aanrijden waar haar jampotglazen niet opmerkten dat het stoplicht op rood stond. (Er is altijd wat te doen in Almelo) Voor het stop- of rijdoorlicht stonden twee vehikels, waarvan de eerste een veldwachtersbolide. De dame ramde de eerste bolide met haar Quingo (5 wielen is beter dan vier, en beter dan drie) vol in de reet, die vervolgens de veldwachtersbolide in de kont boorde.

De vrouw zette vervolgens haar scootmobiel uit pure paniek in de achteruit, met als gevolg dat ze tegen het inmiddels aangesloten autootje botste. De schrik zat er daarna zo in bij het vrouwke dat ze haar pookje weer in de vooruit knalde, met als gevolg dat ze opnieuw in de reet reed van de twee voor haar staande vehikels. De handige bejaarde kon echter goed met haar pookje omgaan en zette haar Quingo pookje naar rechts, om uit pure paniek de veldwachters te ontlopen. Maar het baatte niet. Door het gegoochel met haar pookje raakte ze en passent nog een autootje.

U begrijpt dat na deze pookjesoorlog, meerdere wagens afgesleept moesten worden. Het “heen en weer” verhaal van Drs. P.  lijkt ons hier van toepassing. De veldwachters doen een onderzoek naar de rijvaardigheid van de bejaarde dame. Wij vrezen..

Over Gerco

Gerco is back! Ooit werd hij wereldberoemd in Almelo als Gercorazzi. Wie kent hem niet. Hij bruist weer van de inspiratie en doet verslag op geheel eigen wijze van alles wat er gebeurt in en rondom Almelo!

0 reacties op “Oud vel richt ravage aan in Almelo”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties