Nieuwe kaartverkoop Heracles

Vanuit de eigen relaxstoel een kaartje voor een pot van Heracles kopen? Dat kan binnenkort. Vanaf vandaag voert de Almelose BVO een nieuw kaartverkoopsysteem in. Hierdoor is het vanaf de voorverkoop van Heracles – Excelsior (kaartverkoop start op 22 november) niet meer mogelijk om kaarten via Ticketbox te krijgen. U kunt de kaarten dan alleen met de MB’s van wereldwijde web binnen sleuren of  in de fanshop kopen.

Het mooie van het systeem is dat u zelf een beschikbare stoel kunt kiezen. De zwart-witte club noemt het veel makkelijker, want er is direct duidelijk welke zetel u uzelf nog kunt toe-eigenen. Grootste voordeel is dat u niet met het zitvlees de deur uit hoeft, de tickets printen kunt u ook zelf! Mits u een printer heeft, uiteraard.

Voor the new way of tickets is er wel een account nodig. Nee, een account waar nu toegangsbewijzen mee gefikst worden, werkt niet op het nieuwe systeem. U moet wel een nieuw account aanmaken, maar dat kan dus pas allemaal vanaf 22 november.

Over Leroy

Leroy is onze vaste Heracles-schrijver. Zowel nieuwsstukjes, verslagen als interviews neemt hij voor zijn rekening. Hij volgt dan ook een veel te dure studie voor dit soort grappen. Alle stukken van zijn hand zijn kritisch en scherp. Leroy is heel soms ook onze reserve fotograaf bij evenementen, als Suus de hort op is.

0 reacties op “Nieuwe kaartverkoop Heracles”

Geef een reactie

Aanbiedingen bij webshops

Reclame

Nieuwste reacties